MECÀNIQUES VIRO, S.L.U. en la seva condició de titular i responsable d’aquest espai web, en compliment amb el que estableix l’article 10 de la
Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general:

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web, a la información o als productes i serveis, els usuaris poden dirigir-se a la següent adreça:

MECÀNIQUES VIRO, S.L.U.

C/ Bèlgica, 4

17800 Olot (Girona)

 

CONDICIONS D’ÚS

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús: MECÀNIQUES VIRO, SLU té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general la informació relativa als productes i serveis que ofereixen.

MECÀNIQUES VIRO, SLU no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital, no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines, i no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el programari o maquinari de l’usuari, derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

MECÀNIQUES VIRO, SLU és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa. Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de MECÀNIQUES VIRO, SLU.

MECÀNIQUES VIRO, SLU respectarà escrupolosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre
altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a MECÀNIQUES VIRO, SLU de manera gratuïta. El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client de MECÀNIQUES VIRO, SLU que indicarà en  cada cas els punts a seguir. Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.